Onze zwembaden

Aquapools van der Heijden biedt een ruim aanbod aan producten en diensten voor uw zwembad. 

 

De zwembaden die we aanbieden, worden gemaakt van polypropyleen. Dit is een duurzaam en UV-bestendig materiaal zodat het minimaal 30 jaar mooi blijft zonder te verkleuren. Ook is er geen kans op osmose bij het gebruik van polypropyleen, kortweg PP genoemd. PP heeft daarnaast de eigenschap pas te vervormen bij temperaturen van hoger dan 130° waardoor er geen problemen met de verwarming zullen ontstaan.

 

Maar naast het plaatsen van zwembaden, is er ook de mogelijkheid om uw oude zwembad door ons te laten vervangen. Hierbij kunt u denken aan een nieuw en eventueel dieper bad, nieuwe inspuiters en skimmers die op de pompaansluiting aangesloten worden zodat uw zwembad weer helemaal nieuw en modern oogt! Daarnaast bieden we door onze speciale lastechniek ook de mogelijkheid om trappen of zelfs uw hele zwembad in alle verschillende vormen en maten te plaatsen.

 

Kortom, met Aquapools van der Heijden bent u verzekerd van een prachtig zwembad dat geheel naar uw persoonlijke smaak zal worden gemaakt.

 

 

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.